Valrhona chokolade

Siden 1922 har Valrhona været hjemsted for noget af det bedste chokolade, af exceptionel høj kvalitet og med sublim smag. Valrhona er kendt og elsket af restauranter, konditorer og chocolatierer over hele verden, og det er ganske enkelt fordi, at Valrhona aldrig går på kompromis. Valrhona er nørdet chokolade med passion, hvor valg af kakaoplantage og bønne danner rammen om smagen. Det er chokoladeoplevelser af høj kvalitet og her findes i høj grad passion for at skabe innovative produkter og sætte nye standarder indenfor chokolade.

Valrhona - et ry for kvalitet

Valrhona var en af de første fine chokoladeproducenter, der trængte ind på det globale marked. Med deres chokolade af høj kvalitet, især rettet mod det professionelle køkken gennem deres udvalg af couvertures, perfektioneret til konditorer. I løbet af sin voksende popularitet lancerede Valrhona mange nye produkter, der appellerer til ikke-professionelle og har i dag et bredt udvalg af fine chokolader og et langvarigt ry for kvalitet.

En fransk chokolade

Valrhona er chokoladeproducent med base i den lille by Tain L'Hermitage i Hermitage, et vinavlerdistrikt nær Lyon, Frankrig. Virksomheden blev grundlagt i 1922 af Monsieur Guironnet, en driftig fransk konditor fra Rhône-dalen, som åbnede La Chocolaterie du Vivarais, hans første chokoladefabrik.

Valrhona er i dag en af de førende producenter af exceptionel kvalitetschokolade i verden med 5 datterselskaber og 60 lokale distributører over hele kloden. Virksomheden vedligeholder også Ecole du Grand Chocolat, en skole for professionelle kokke med fokus på chokoladebaseret retter og kager. For at lave overlegen chokolade er det kun den bedste kakao der duer.