Vores brands

Estate Coffee er udsøgte smage, madnørderi og en markant holdning til ansvarlighed. Slow roast kaffer, økologiske teer, den fineste chokolade og andre forførende produkter i et univers af stille luksus. Med udgangspunkt i kompromisløse holdninger til smag og håndværk har vi siden 1995 ihærdigt udfordret niveauet for nydelse indenfor kaffe, chokolade og te.

Med brands som Estate Coffee, NUTE, Valrhona, T Town, Chokolade Compagniet, Lakritsfabriken, Far & Søn, Copenhagen Roaster, North Oak, MEYERS & HARIO har vi et unikt sortiment og en erfaring der giver os det bedste grundlag for at tilbyde den absolut højeste kvalitet. Vi værner om de unikke oplevelser. Duften af friskmalet kaffe, chokoladestykket, der langsomt smelter i munden. De øjeblikke af stilhed, hvor vi dufter, smager og nyder.

 


Estate Coffee

Hos Estate Coffee er passion og nørderi udgangspunkt for alt hvad vi gør. Risteriet ligger i Haarby på Fyn - midt i den skønneste natur, hvor naturenergi er helt naturlig ansvarlighed.

Hos os er kafferistning et håndværk vi værner om, og siden 2021 har hele vores produktion været 100% fossilfri. At Slow Roaste kaffebønner i mindre portioner og med risteprofiler, der er særligt udviklet til at forløse den enkelte bønnes potentiale, er grundlæggende for os.

Siden 1995 har vi ihærdigt dyrket vores nørderi og kan med stolthed sige, at Estate Coffee er passion som kan smages. 

NUTE

NUTE stræber efter at kombinere smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten. Resultatet er moderne, let og inspirerende.

Te blandingerne repræsenterer klassiske og varierede kombinationer med karakter og særtræk, som vil udfordre selv den garvede tedrikker – og samtidig byde nye velkommen. NUTE kombinerer den gamle te tradition med moderne smag.

Trædåsen er NUTE’s skandinavisk æstetiske hyldest til Fjernøstens mangeårige te kultur. Velkommen til NUTE.

Valrhona

Siden 1922 har Valrhona været hjemsted for noget af den bedste chokolade, af exceptionel høj kvalitet og med sublim smag. Valrhona er kendt og elsket af restauranter, konditorer og chocolatierer over hele verden, og det er ganske enkelt fordi, at Valrhona aldrig går på kompromis. 

Valrhona er nørdet chokolade med passion, hvor valg af kakaoplantage og kakaobønne danner rammen om smagen. Det er chokoladeoplevelser af høj kvalitet og her findes i høj grad passion for at skabe innovative produkter og sætte nye standarder indenfor chokolade.

T Town

T Town. Perfekte balancerede kompositioner af tradition og innovation.

T Town er en serie af økologiske te kompositioner der elegant kombinerer tradition og innovation. Vi kombinerer te fra forskellige kontinenter for at skabe komplekse smagsoplevelser. Te, blomster og olier er alle rene og naturlige. Ligeledes består vores te kun af naturlige ingredienser og aromaer. Derfor er smagene også mere delikate end hvad man ellers kan opleve. Mindre parfumerede i både duft og smag - til den kvalitetsbevidste tedrikker.

Chokolade Compagniet

Chokolade Compagniet blev grundlagt i 1995 og har siden dengang udviklet sig til den virksomhed vi er idag. Vores mål var at udfordre niveauet for nydelse indenfor kaffe og chokolade i Danmark. Fordi for os er nydelse – luksus.

Lakritsfabriken

9. april 2011 havde Lakritsfabriken verdenspræmiere på deres premium lakrids på Lakridsfestivallen i Stockholm. Med sig havde de to varianter - sød og salt lakrids. Sortimentet er udvidet siden 2011. Så uanset om du er til sød lakrids, saltlakrids eller lakrids overtrukket med chokolade, er det svært at finde en mere velsmagende gourmetlakrids end den fra Lakritsfabriken.

Lakridsen er 100% naturlig fri for gluten og gelatine og er baseret på overvejende økologiske ingredienser.

Far & Søn

Kunstbryggeriet Far & Søn startede i 2007 i kunsten verden, hvor man fortolkede digte i øl og udstillede på museer og kulturinstitutioner. Efter få år blev Kunstbryggeriet Far & Søn anerkendt som bryggeri og for særligt at eksperimentere både med smag og brygmetoder. Bryggeriet tæller både foruden øl også alkoholfrie mousserende drikke og er i dag anerkendt som innovativ brygkunst.

Copenhagen Roaster

Med udgangspunkt i kompromisløse holdninger til smag og håndværk har Copenhagen Roaster siden 2005 ihærdigt udfordret niveauet for nydelse og oplevelse inden for kafferistning.

Vi har et unikt sortiment og en erfaring der giver os det bedste grundlag for at tilbyde den absolut højeste kvalitet. Vi arbejder med certificeringerne Fairtrade, økologi og Rainforest Alliance i vores sortiment, og vi er et mikroristeri og Slow Roaster derfor små, agile batches. Vi værner om de unikke oplevelser. Duften af friskmalet kaffe og historien om den udvalgte kaffebønnes oprindelse.

North Oak

Vi etablerede North Oak tilbage i 2014. Fødevarer bunder i traditioner og opskrifter overbragt gennem generationer. Vores kolde klima har lært os at sylte, lave saft og hengemme. Det er her North Oak har sine rødder. En delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur.

MEYERS

MEYERS har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Omdrejningspunktet for alle produkterne er gode råvarer og kærlighed til madhåndværket. Meyers vil at produkterne skal inspirere i køkkenet og skabe bedre mad- og måltidsoplevelser for alle.

HARIO

Hario giver mulighed for at tage kaffe og te brygning til nye højder, hvor alle kan være med.

Hario V60 Dripper har de senere år gået deres sejrsgang på gourmetkaffebarer og hos dedikerede hjemmebaristaer verden over.

Ved V60 brygning opnår man stor fylde og filtrerer partikler væk. Det åbner overfladen op for mere subtile smagsnuancer i god kaffe. Hario smagsoplevelsen skabes af en 60 grader vinkel og rotationsskabende mønster i kombination med opmærksom brygning.